I dag er jeg glad…

.. jeg ikke bor i Sverige. Alexander Rybak skal være med i svenske Skal vi danse.  Såfremt puberteten til Rybak ikke går over i løpet av juleferien, tror jeg det kan bli en tung vår for svenskene. Med så mange halvnakne damer i omløp kommer felegnukkeren fra Nesodden til å bli så yr, at Skal vi danse ikke lenger egner seg som familieunderholdning.

Folkens, vær forberedt, dette er noen av overskriftene vi har i vente:

– Svenske jenter er utrolig pene, sier Skalvidansegrandprix-Alexander Rybak

– Jeg er forelsket i alle svenske jenter, sier Skalvidansegrandprix- Alexander Rybak

– Jeg dater 12 svenske jenter for tiden. Jeg fant dem på en ungdomsklubb, sier Skalvidansegrandprix-Alexander Rybak.

– Herregud, så pen du er! (Skalvidansegrandprix-Alexander Rybak for andre gang til svensk filmstjerne i 50-åra)

– Jeg elsker svenske flickor! (Skalvidansegrandprix-Alexander Rybak som er i ferd med å bli mer internasjonal)

– For en felespiller fra Norge er det utrolig vakkert å få være med på dette (Skalvidansegrandprix-Alexander Rybak som begynner å bli ydmyk)

– Jeg klarer ikke mer. Nå klikker det for meg. Jeg setter snart tenna i parketten og hæla i tapeten! (Skalvidansegrandprix-Alexander Rybak i oppløsning etter en dårlig engelsk vals)

639 comments

 1. gfx

  Hehe. Må bare le av deg.

  men fakta er at du har helt rett. Den derre rybakk typen Ser ut som, og kommer til og være et babyface.

  Ikke skjønner jeg hva disse jentene ser i han. Men mesteparten er sikkert bare teenages.

  Men uansett en bra blogg. 🙂

 2. bee

  Du er det mest ufyselige menneske jeg vet om. Er bare så synd at du er for dum til å ta det inn over deg. Må være smertefullt å være så selvgod. Vær nå endelig forsiktig så du ikke snubler i egoet ditt og brekker nakken.

 3. Elin

  ja enig her. var bra da han vant gran prix men etter det har d kun gått nedover……… masse rare uttalelser og spill for galleriet og umoden oppførsel . det har vært overload rybak

 4. m

  Han er faktisk en flott og talentfull fyr, om dere ikke har fått med dere det. Han er som Petter Norhug, ikke typisk norsk og heller ikke politisk korrekt. Han sier det han mener og det er ikke bra i Norge, det vet man jo. Her skal alle spille ydmyk og si de rette tingene, ikke være ironisk og tulle med alt og alle.

 5. Channery

  Η ανάρτηση ασχολείται με όλο το πρόβλημα, όχι μόνο με τον Σαμαρά. Ας ξεκολλήσουν λοιπόν διάφοροι για να ÃŽÃŽ…ºÂ¿ÃÂ…βεντŽ¹Î¬ÏƒÎ¿ÏÂÃμε

 6. pop over to these guys

  I simply want to tell you that I am all new to blogging and actually loved you’re page. Most likely I’m want to bookmark your blog post . You certainly have outstanding stories. Thanks a bunch for revealing your web page.

 7. rosemary oil

  Does your site have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to shoot you an e-mail. I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it expand over time.

 8. click to read

  It is usually appropriate time to get some options for the longer term. I’ve go through this article and if I may, I wish to suggest you handful of useful tips.

 9. Tyree Gitzlaff

  On Pixabay you will find both, terrific photos and cliparts. I would imagine several of these images are copyrighted and even though I probably bought some type of license once I bought the digital content I am not going to be sharing those files. It’s possible to even download whole size images without registration.

 10. my response

  Heya here, just turned familiar with your blogging site through yahoo, and have found that it is really interesting. I will take pleasure in should you maintain this post.

 11. view

  I really hope to share it with you that I am new to posting and genuinely valued your post. Very likely I am prone to store your blog post . You seriously have amazing article information. Acknowledge it for discussing with us your very own blog page

 12. great post to read

  I really need to share it with you that I am new to blog posting and thoroughly loved your review. More than likely I am probably to save your blog post . You truly have stunning article materials. Be Grateful For it for expressing with us your url report

 13. satelite

  Nice weblog here! Additionally your website lots up very fast! What host are you the usage of? Can I get your affiliate hyperlink in your host? I want my website loaded up as fast as yours lol

 14. travel

  I needed to post you that little bit of note to be able to say thank you over again for the pretty principles you have discussed on this page. This has been really tremendously open-handed with you to supply publicly precisely what a lot of folks could possibly have marketed as an ebook in making some dough on their own, mostly now that you might have done it in the event you wanted. The tips in addition served to provide a easy way to fully grasp other people have similar zeal really like my very own to know way more on the topic of this matter. I know there are numerous more pleasurable times up front for those who see your blog.

 15. health and fitness

  I haven¡¦t checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I¡¦ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 16. international business

  I’m not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for great info I was looking for this info for my mission.

 17. internet

  Gday here, just became receptive to your blog site through Search engines like google, and found that it is really good. I’ll value should you decide continue such.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>