Healing på SMS?

Ok, Alvdal-saken har rett og slett vært litt for tøff til at jeg har orka å kommentere den. Men etter en viss SMS, føler jeg likevel for å avklare et par ting.

Følgende tekstmelding ble altså sendt fra Barnevernesdama til den hovedtiltalte mora etter at sistnevnte hadde blitt løslatt(!) fra fengsel: “Så bra du er hjemme igjen. Har sendt deg og politiet healing for at dette skal gå best mulig. Jeg skal forklare meg på tirsdag, kommer innom etterpå”.

La meg bare minne om følgende:

  • Healing per sms er ikke den måten Barnevernet skal løse sakene sine på. Så langt derifra.
  • Selve definisjonen av healing innebærer vel at den ikke utføres per sms. Der tror jeg politiet og mora ble lurt, gitt
  • Bra at hun var hjemme igjen??? Det var rett og slett ikke mye bra at mora var hjemme i det hele tatt. At den barnevernsansatte mente det, er vel nok bevis i seg selv på at hun ikke gjorde jobben sin.
  • Politiet trengte i hvert fall ikke healing etter at de hadde sluppet ut den mora der. Og jeg håper barnevernsdamas sjel foralltid forblir uhealet.

Skulle gjerne skrevet en lang kommentar til at barnevernsdama er litt “flau” over at hun ikke anmeldte overgrepsvideoen også. Men det orker jeg ikke. Makan til møkkafolk skal du lete lenge etter. Case closed.