Healing på SMS?

Ok, Alvdal-saken har rett og slett vært litt for tøff til at jeg har orka å kommentere den. Men etter en viss SMS, føler jeg likevel for å avklare et par ting.

Følgende tekstmelding ble altså sendt fra Barnevernesdama til den hovedtiltalte mora etter at sistnevnte hadde blitt løslatt(!) fra fengsel: “Så bra du er hjemme igjen. Har sendt deg og politiet healing for at dette skal gå best mulig. Jeg skal forklare meg på tirsdag, kommer innom etterpå”.

La meg bare minne om følgende:

 • Healing per sms er ikke den måten Barnevernet skal løse sakene sine på. Så langt derifra.
 • Selve definisjonen av healing innebærer vel at den ikke utføres per sms. Der tror jeg politiet og mora ble lurt, gitt
 • Bra at hun var hjemme igjen??? Det var rett og slett ikke mye bra at mora var hjemme i det hele tatt. At den barnevernsansatte mente det, er vel nok bevis i seg selv på at hun ikke gjorde jobben sin.
 • Politiet trengte i hvert fall ikke healing etter at de hadde sluppet ut den mora der. Og jeg håper barnevernsdamas sjel foralltid forblir uhealet.

Skulle gjerne skrevet en lang kommentar til at barnevernsdama er litt “flau” over at hun ikke anmeldte overgrepsvideoen også. Men det orker jeg ikke. Makan til møkkafolk skal du lete lenge etter. Case closed.

8 comments

 1. From not to hot

  Er det mulig?? Beklager 2 spørsmålstegn, men jeg er så sjokkert over denne saken at jeg stort sett ikke orker å lese om den. Barnevernsdama har visst om overgrepsvideoen ett år – 1 ÅR – før politiet får nyss om dette?? Er det noe rettferdighet her i verden blir hun dømt for medvirkning til seksuelle overgrep mot småbarn. Flau?? Flau??? Gisp, jeg har ikke ord for den uttalelsen der. Ikke så ofte jeg banner, men fy faen for noen råtne folk. Healing på sms sier vel det meste….

 2. Hattifnatt

  Takk for hyggelig kommentar Mag!
  Ja, herregud, veit du, når jeg gikk inn på linken din, så huska jeg jo at jeg hadde sett på de innleggene før. Du har god smak når det gjelder interiør syns jeg! Meg og den teflohjernen min! Du har fått enda mer ros av meg, har nemlig bestemt meg for å dele mer virrvarr som surrer oppi huet på meg!

  Håper du titter innom igjen!

  Lindis ♥

 3. Barbro

  Helt enig!Denne Alvdal-saken er jo bare forferdelig!Og barnevernsansatte skel da være såpass proffe at de holder klientene sine på en viss avstand så de ikke blander privatliv og arbeidsliv.Makan!Og disse barna er ikke svikta av bare familien,men av absolutt ALLE!Systemet inkludert!

  • antigirl29

   Ikke sant. Og nå sier hun at “Vi er mennesker, og det er ikke så lett. Det blir ofte tette relasjoner i små kommuner”. Vel, beklager. Det holder rett og slett ikke. Ikke skyld på bygda for synder du selv har utført.