10 tips for å unngå å voldta

Ok, nå bobler selvfølgelig mediene over av tips. Enten er det jenter som skal unngå å bli voldtatt. Ellers så er det organisasjoner som skal vise hvor ansvarlige de er som klarer å holde ungdom unna situasjoner hvor voldtekt kan oppstå, og derfor skal lære andre organisasjoner hva de gjør galt. Da er det jaggu på tide med nok en realitetsorientering her: DET ER FØRST OG FREMST MENN SOM SKAL UNNGÅ Å VOLDTA! FOR FAEN!

Sitter du som mann med et brennende, innestengt begjær og en lengsel – enten etter å pule rundt som en villmann eller etter å trykke andre ned i søla ved å hevde din autoritære makt til å gjøre akkurat som du vil og vise at alle andre er forsvarsløse? Frykt ikke selv om mediene har glemt deg. Her gir jeg deg 10 tips til et lykkeligere liv, helt uten å være voldtektsmann:

 1. Voldtekt er alltid feil. Det fins aldri et tilfelle hvor voldtekt er greit.
 2. Mener du at voldtekt i noen tilfeller kan være ok eller kan unnskyldes? Se punkt 1.
 3. Ser du ei dame i kort skjørt, utringa topp, høye hæler og med puleblikk og tenker at hun har lyst til å pule nettopp deg? Sjekk om så er tilfelle. Hvis ikke: Stikk og finn noen andre. Umiddelbart.
 4. Er du på nachspiel og har lyst til å pule og er omgitt av damer som syns du er kul, enten fordi du er kjendis eller fordi du har en stilling de drømmer om å ha eller fordi du rett og slett er ganske heit? Sjekk om så er tilfelle. Hvis ikke: Stikk og finn noen andre. Umiddelbart.
 5. Har du sjukt lyst til å pule, men finner ingen som vil pule? Gå hjem. Og tenk på hvor mange av oss som opplever dette jevnlig. Man får ikke alltid pult. Det er livets uunngåelige sannhet. Husk også at andre som går hjem alene ikke nødvendigvis er i samme situasjon. Og se punkt 1.
 6. Tenker du at du er omgitt av ufattelig mange damer som har lyst til å ligge med deg og at du som mann jaggu må få lov til å benytte deg av det innimellom? Sjekk om så er tilfelle. Hvis ikke: Stikk og finn noen andre. Umiddelbart. Gjerne kona – hun får sikkert ikke pult så ofte hun heller.
 7. Tenker du at unge mennesker som er underordna deg burde innse at du er sjefen og at de vil få alt igjen for å ha ekstra nære relasjoner til deg et par timer? Husk at også frivillig sex i slike tilfeller er misbruk. Og husk at norske myndigheter, medier og til sist størstedelen av det norske folk aldri kommer til å gi deg makt igjen etter at dette har skjedd. Og se punkt 1.
 8. Er du en middelaldrende mann som tenker at noen kommer til å syns at du er en kul, ung kar som har pult ei 17 år gammel jente? Du tar feil på så mange punkter samtidig, inkludert punkt 1.
 9. Syns du norske damer er sjukt utilgjengelige og at det er sjukt urettferdig at du bor i et land fullt av feminister som ikke vil pules av hvem som helst når som helst? Se punkt 1 umiddelbart. Dette gjelder også hvis du skulle befinne deg i Thailand.
 10. Tenker du at det er skikkelig urettferdig at du aldri får lov til å voldta? Rykk direkte til fengsel. Du får ikke 4000 kroner når du passerer start, og må slå sjukt gode terninger for å komme ut igjen. Hvertfall hvis det er opp til meg.

Si fra hvis du trenger tips om andre ting, da, og lykke til!

114 comments

 1. zena zuza

  Well put, det florer av alt for mange tips som jenter må ta hensyn til for å unng å bli voldtatt. Jeg er helt for at vi jenter må ta noen forhåndsregler som f.eks ikke gå rundt alene og beruset midt på natta, ikke ta pirattaxier alene, ikke dra med ukjente menn hjem og slike ting, men disse tingene hjelper kun å forebygge noen type voldtekter og de fleste voldtekter blir jo dessverre utført av noen man kjenner. Og uansett om man ikke har fulgt disse “reglene” så betyr det fortsatt ikke at man er helt fredløs og kan tas av hvem som helst.
  At enkelte mener at kvinner skal gjøre tiltak for å unngå at det skjer er helt på trynet, det ansvaret ligger ene og alene på den syke jævelen som klarer å presse seg på andre mennesker.

  • antigirl29

   Jepp, kvinner kan kanksje ta forholdsregler i noen sammenhenger, men det er ikke deres feil om de blir voldtatt når de ikke har gjort det. Og det er definitivt ikke der vi bør legge fokus.

   • JAMES

    Delvis enig.Men som en venninne sa engang: vifter du med ræva i feile del a byn får du bare innse du kan bli voldtatt.
    Går du på narchspel med totalt ukjente folk legger du deg lagelig til for å ende opp på voldtekt statestikken.Går du alene hem fra byn og du er møkkings,samme sak.
    Sier ikke at man ikke ska annmelde,bare poengeter bare at kvinner kan faktisk gjøre mye for å unngå og bli voldtatt.
    Nå tviler jeg ikke på dette får feminist trusa de til å gå vranglås,men faktum er mennsker har en tendens til å gå rundt og tro at dette skjer ikke med meg bare alle andre.
    På samme vis bør ikke menn el kvinner flashe med cashene sine,da stiller man seg lagelig til for hugg
    Og hva denne poltiker voldtekten angår er vel han egentli fortsatt uskyldig frem til retten har bevist at det er hevet over en hvær tvil etc etc.
    Ena grunnene slike ting lekkes til media er pga da finner man ikke en jury som ikke alle rede har forhånds dømt ham

 2. politiker (m)

  10 av 10 mulige rett, men jeg lurer på om det kanskje trengs en litt lengre og mindre spissformulert samtale for å nå fram til de som trenger å vite dette her :/

 3. Leif

  Bra! Er for å øke straffen, både fengselsstraff og øk. erstatning for voldtekter og misbruk. Tenker at det burde vært noen generelle regler, fex 1 voldtekt = 1 mill NOK i erstatning + 1 års fengsel. Når man ser hva voldtekter og misbruk koster de fleste ofre av både psykiske og fysiske skader, er ikke straffen for stor og den vil også ha preventiv virkning
  Dessuten er vi menn for lite på banen når det gjelder å stoppe voldteker, må jeg si.

 4. Jannike Thomassen

  Jeg skjønte hva du prøvde å få til med det innlegget ditt her, men det ble bare total bommert allikevel. For det første kommer aldri en voltekstmann (el en potensiell en) lese hva du skriver. Og skulle han dette over meningene dine tror jeg han heller drar på litt ekstra neste gang fordi har provosert han. I tillegg prater du om puling, som ofte ikke har noe med en voldtekt å gjøre overhodet. Og en gammal dvask tysker som har seg med to 18 åringer på rommet er ikke en voldtektsforbryter dessverre. Disgusting excuse for a human being YES, but rapist NO. Han trenger ikke bruke mye tvang for å si det sånn. Det er sånn det funker der nede, helt godtatt rett og slett. De ser dessverre faktisk ikke ut til å mistrives så j….i rollen som man skulle anta heller, da fortjener de en Oscar ihvertfall…

  Fakta faen er at det ikke er de skakkjørte mannfolka som må skjerpe seg eller rehabiliteres, etter min mening er du allerede kjørt i nøtta i det du er klar for å voldta (tennes ved å tenke på det) eller allerede har gjort det. Så denne jobben/oppdragelsen skjer lenge før. Dvs folk som er rundt sånne mennesker må faen meg følge med i timen og skjerpe seg. Du vet som søster, mor eller bror om det er noe som ikke stemmer med ditt eget kjøtt og blod. Hvis ikke så mange karer kom fra splitta, hjem men heller fra hjem hvor alle rollefigurene i fam. viser “live” hva det vil si å respektere en kvinne tror jeg mange voldtekter kunne vært ungått. Og de som kommer fra land hvor jentebabyer blir begravd levende fordi det er viktigts å få en sønn og hvor kvinnfolk (og jentunger iom at de ofte giftes bort før de engang har fått mensen) blir behandlet som slaver og har lavere rang en hanen på gården – ja hvordan i h….skal en av oss fortelle dem hvordan de ikke skal tenke..?? Og når du først er inne på innvanderere virker det som at det er veldig farlig å si høyt at over 70% av alle overfallsvoldtekter (de groveste) i Norge begås av Somaliere. Det står det i politiets rapporter som er nedlastbare for alle. Men en el annen tilbakestående sjel klarer vel å si at jeg er rasist nå. Faktisk er jeg jævlig rasebevisst derimot, og Nordmenn er rimelig langt nede på lista de også for å si det sånn. Feigeste folkslaget jeg veit om. Sånne her ting liker jeg å si høyt til folk, ikke si det via en j…pc.

  Uansett, Norge har driti seg ut, det er for seint. Og hva som er rett el ikke spiller ingen rolle lenger. Like greit å innse tegninga og dermed forsake den kuleste toppen du har med den dypeste utringinga og følge med på “dine søstre” rundt deg. Lurer på hvor mange ganger jeg har redda ei naiv jente fra å få en veldig kjipt slutt på kvelden. Har faktisk tre venninner som har blitt voldtatt (før de ble kjent med meg!) I mange tilfeller er det mentalt drap – nesten sånn at det hadd stått mer “respekt” av deg om du hadde drept jenta. Feks hun 21 år gamle jenta som ble voldtatt med kniv i sin egen trappeoppgang i Oslo ifjor- tror ikke livet hennes er verdt mye nå så han hadde vel gjort jenta en tjeneste ved å kutte strupen også.

  Så hva man mener om det er det bare å drite i, fordi det skjer og kommer til å fortsette å skje til menneskerasen dør ut. Så ta de få enkle forholdsreglene som skal til for å unngå å bli voldtatt. Samt lær deg for f…hvordan man lettest og kjappest får knekt en fyr før han har svimeslått deg. I det han har fått overtaket er du ferdig- ihvertfall i 99% av tilfellene. Alarmen på Chlas Olson som koster kun kr 59 er grisebra. Den hyler så sinnsykt høyt at folks første reaksjon er å komme seg fortest vekk fra lyden – den svinger bra i topplokket. Og selv om jeg ikke anbefaler alle å gjøre dette så er det noe som har fungert som trylledrikk de to gangene jeg har vært i en farlig situasjon ihvertfall (dvs jeg var målet) Begge gangene sa jeg “skal du ta meg må du være klare for å bli drapsmann idag også. Fordi dreper ikke du meg så dreper jeg deg, det lover jeg deg. Du må ihvertfall ikke finne på å sovne etterpå” Og det funka veldig bra, plutselig var jeg ikke så interessant lenger. Dette henger vel ganske bra sammen strafferammene på de ulike forbrytselsene…ergo, sålenge sjansen for å komme unna med voldtekt er 1000 ganger større enn ved drap er det også en stor forskjell på straffa man får. Veit da f….hva som er verst jeg, å ta livet av noen fysisk – eller psykisk…

  Og jeg kunne sikkert snakka 5 timer om Media`s rolle her, men jeg gjør det enkelt. Før var definisasjonen: Media skal reflektere samfunnet generelt. På 10 år har den snudd seg til å bli “samfunnet er en refleksjon av media generelt” Porno tar jeg ikke med her. Normal porno synes jeg er helt greit for å si det pent. Derimot er det helt sinnsykt tragisk at gutta velger å sitte foran skjermen å dra`n kontra å ha sex med dama si eller gå ut og snakke med jenter “live” Hørte noen rykter om at denne generasjonen vil bli kalt nettporno generasjonen – hva skal man si….

  Thats my opinion anyway…

  J.T

  Er noen nysjerrig har jeg tidligere lagd litt bråk med disse såkalte glamour damene (ler meh ihjæl) så klarte å terge på med Helene Rask faktisk. Selv om hun fikk skikkelig svar på tiltale var hun tøff nok til å poste svarene mine ihvertfall – så for en god historie les dette:

  Det starta her – regner med folk skjønner et par ting er noe overdervet – for ikke å så noen tvil om hva jeg mener – iom at man ikke man mene noenting lenger om et annet kvinnfolk uten å bli beskyldt for å være misunnelig. Janteloven blir på en måte brukt opp – vi er langt forbi den nå…nå skal du faktisk tro at du er noe…..

  http://debatt.sol.no/show.fcgi?category=3500000000000013&conference=4000000000000123&posting=20500000002271468#20500000002271468 (klipp og lim)

  Så fikk jeg noen svar som man ser – og et av svarene er “sjekk ut denne linken”- hvor dama er fan av H. Rask og poster innlegget mitt på Helen R. sin blogg. Helene blir veldig fornærmet og svarer – og jeg svarer da selvf. tilbake samt poster innlegget jeg skrev til ungjenta som mente det lyste misunnelse av meg (jeg er jannthom & Jannike om hverandre). Helene er ihvertfall modig nok til å poste svaret, det skal hun ha. ..

  http://helenerask.blogg.no/1190668324_kveldskt_p_denne_jent.html?cache=4B9F662C9D13C6BD3500424475AF4FAC (klipp og lim)

  • heipådeg

   Nå er det bare 2 prosent av alle voldtekter som er overfallsvoldekter. De andre voldtektene skjer på nascpiel eller lignende, av norske menn, med alkohol involvert. http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/739658/ Se dokumentar. Det er ikke greit at menn skal fraskrive seg ansvaret om å ikke voldta. Men fakta er at jenter må passe på seg selv, særlig i situasjoner som involverer alkohol, fyll og folk man ikke kjenner. Alkohol må ta mye av skylda for de voldtektene som skjer i Norge.

   • Claud1us

    “De andre voldtektene skjer på nascpiel eller lignende, av norske menn”

    Det er bullshit. Innvandrere fra Midt-Østen og Afrika er ekstremt overrepresenterte i alle typer voldtekter, inkludert hjemmevoldtekter. De har bare ikke monopol på dem.

  • Claud1us

   Bra innlegg!

   “Feigeste folkslaget jeg veit om.”

   Nåja. Men hva er årsaken? Jo, at feige menn er de eneste som godtas. Er rimelig malmplassert å klandre femininiserte menn for at de har blitt femininisert, det er jo det som kreves, alt annet blir straffet.

   “Derimot er det helt sinnsykt tragisk at gutta velger å sitte foran skjermen å dra`n kontra å ha sex med dama si eller gå ut og snakke med jenter “live””

   Det er jenteperspektivet – sex er bare noe man går ut og får seg. Poenget er at bare et veldig lite antall menn er interessante for tilfeldig sex, og selv de bare for 10-20 år, og gjerne til store kostnader på alle plan.

 5. Jenny

  God realitetsorientering! Litt usikker på om den når frem. Men men.

  Fokuset burde ligge mer på de som voldtar enn de som blir voldtatt. Voldtekt rammer blindt. Det er umulig å ta alle forhåndsregler. En noenognittiåring ble voldtatt og drept i sitt eget hjem. Slikt er det umulig å ta forhåndsregler mot. Kruttet bør settes inn på holdningsendring hos menn og samfunn slik at flest mulig står frem og sier: Slikt gjør man bare ikke. Ikke bidra til å tåkelegge.

 6. heipådeg

  Hei!
  Jeg synes det er greit å ta forhåndsregler når man er jente. Men det blir litt sånn; gutter kan bare fraskrive seg alt ansvaret. Det er en jente sitt ansvar å ikke bli voldtatt lissom. Men hvor er menn sitt ansvar for å ikke voldta? Agree?

 7. realitycheck

  Ja, for de typene som voldtar er jo ofte vise mennesker som har massevis av tid til å lese blogger og reflektere over sine handlinger… Det finnes drøssevis av tips til jenter nettopp pga at de vil/kan gjøre noe for minske sannsynligheten for at det skjer med de. Den dystre virkeligheten er at en voldtektsmann voldtar fordi han IKKE BRYR SEG! Det betyr at tips til voldtektsmenn eller demonstrasjoner på gata er fullstendig bortkasta tid…

  Akkurat nå leser 1 av 3 dette innlegget:
  1. Kvinner (som selvfølgelig er imot det)
  2. Menn (oppegående som også selvfølgelig er imot det, og veldig enig med dine synspunkter).
  3. Menn (apatiske, som egentlig ikke bryr seg om noe som helst, men også som høyst sannsynlig ikke ville tydd til voldtekt).

  Ergo. Ingen av målgruppen du vil nå fram til :-/

 8. smula

  Syns det er ille at skylda blir lagt på dem som er unge, kler seg i miniskjørt og tubetopp og blir drita.
  Enda verre er det at skylda blir lagt på stakkars kvinnekjønn som visstnok ikke vet bedre.
  et nei betyr NEI! Det er aldri en unnskyldning for å voldta og det er ALDRI jenta sin skyld, det er heller ALDRI greit å gi dem skylda fordi dem går rundt halvnakne.
  Det er et fritt land. Man kan tro så mye man vil at jenta mener “kom å voldta meg fordi jeg er halvnaken” men det stemmer aldri.

 9. Claud1us

  Du sparker inn åpne dører. Så og si alle som leser dette er enige i at voldtekt er fullstendig uakseptabelt, og de som ikke er det er hinsides hjelp. Det man kan gjøre er å straffe voldtekt som i vikingtiden, ved å gjøre gjerningsmennene fritt vilt for alle som vil torturere dem til døde eller være hyggelige og bare drepe dem raskt. Men i statsfeminismens høyborg får de et par år på hotell i stedet, om de skulle vært en av de få som blir tatt. Og jeg får 21 år om jeg kverker et av disse svina på en så inhuman måte at alle normale mennesker blir traumatisert av å være i nærheten av det. Vel, som man reder ligger man. Du kan ikke komme her og være norsk statsfeminist og anklage skikkelige menn for dette. Ansvaret ligger hos feministstaten. Dere har feminisert mennene i dette landet, og resultatet er at de ikke lenger forsvarer dere fra fremmede som vil dere vondt fordi bare pysete menn aksepteres.

  Og som vanlig politisk korrekte nekter du å innse at nesten 100% av overfallsvoldtektene i landet begås av innvandrere, og prøver i stedet for å klandre norske menn med teite og irrelevante eksempler. Igjen, som man reder ligger man.

 10. janne

  alle jenter har væl opplevd en eller annen ubehagelig ting, skulle man anmelt alle hadde det ikke vært folk nok til å drive samfunne. har en vennine så ble trakasert med naken bilder på ff. hun var sint å anmelte de. men de bare lo. hun var sint å tenkte irasjonelt. jeg har opplevd mye ubehagelig, skulle jeg anmelt alle. hadde jeg ødelagt for de som faktisk opplever å bli bundet å slått, å peist ned av 7 menn. dumpet i en bak gate.Hun ble funne av søppel renovasjons by planleggings etaten. full av de værst tenkelige ting. har en vennine som oplevde dette.