Vil du gifte deg med meg?

Kjære rike, heite mann,

Jeg lyser herved ut muligheten for å gifte deg med meg.

Hovedformålet med giftemålet er at jeg gjerne vil ha denne kjolen i bryllupet:

Hovedvirkemiddel for å nå hovedmål er deg i samarbeid med Vivienne Westwood.

Dette bør den riktige kandidaten kunne tilby:

Det stilles en rekke, enorme krav til den riktige kandidaten. Man skal jo bare gifte seg en gang, og da gjelder det å treffe blink. Bare spør Askeladden, Carrie Bradshaw eller Vanessa Rudjord. Dette bør du kunne tilby om du skal ha en sjans:

 • Et nært og oppriktig forhold til Vivienne Westwood (forholdet til meg er av mindre avgjørende karakter).
 • Mye penger, høy delingsevne og enormt lite tid
 • Lav tilstedeværelse, rausthet og åpenhet
 • Mye fyll, mer sex og enda flere orgasmer. Når det passer meg og jeg ikke har noen andre tilgjengelig.
 • Du bør ha en kuk uten å være en kuk
 • Ikketilstedeværende mulighet for å bli følelsesmessig engasjert i meg og mine omgivelser
 • En enda mer ikketilstedeværende mulighet for å noen gang få lyst til å smelle meg på tjukka
 • Utstrakt evne til å pendle mellom leilighetene dine i Paris, New York, Los Angeles og Le Plan-de-la-Tour mens jeg lever et fett liv i huset ditt på Bahamas og vi møtes cirka en gang i året på Tortuga
 • Du bør også ha såpass rikt ordforråd at du kan kommunisere med meg helt uten hjelp fra dyrenavn som pus og høne eller navn på sukkerholdige matvarer fra naturen, som honning, eller titler knytta til kongefamilien.

Dette kan jeg tilby:

Ikke spør hva jeg kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for meg. Og dessuten hva jeg kan gjøre med deg. Hvis jeg likevel må tilby deg noe, kan det være følgende:

 • En kropp du kan henge kjolen på og senere kle kjolen av
 • En 30 meter spasertur sammen med meg i en svært fin kjole
 • Muligheten for å dele min samværsrett med alle de damene du måtte ønske. Faktisk syns jeg det er best hvis du holder deg mest mulig unna, gjerne i Paradis.
 • Mye fyll, mer sex og enda flere blowjobs. Den ene dagen i Tortuga.
 • Ubegrensede muligheter for stillingsendring
 • Muligheten til å få sexlivet ditt bretta ut over denne bloggen i detalj
 • En hormonspiral som jevnlig holdes i tipp topp stand til glede for mange flere enn deg

Har du spørsmål til stillingen eller ønsker å melde din interesse? Ta kontakt med antigirl29@gmail.com Ikke send diamanter, spør Leonardo DiCaprio hvis du lurer på hvorfor. Hvis jeg likevel ikke svarer, er sannsynligheten stor for at du ikke var den rette kandidaten likevel.

Lønn etter avtale og i samsvar med mitt statlige belønningssystem.Men ikke forvent deg morgengave. Du får jo tross alt meg.