Vil du gifte deg med meg?

Kjære rike, heite mann,

Jeg lyser herved ut muligheten for å gifte deg med meg.

Hovedformålet med giftemålet er at jeg gjerne vil ha denne kjolen i bryllupet:

Hovedvirkemiddel for å nå hovedmål er deg i samarbeid med Vivienne Westwood.

Dette bør den riktige kandidaten kunne tilby:

Det stilles en rekke, enorme krav til den riktige kandidaten. Man skal jo bare gifte seg en gang, og da gjelder det å treffe blink. Bare spør Askeladden, Carrie Bradshaw eller Vanessa Rudjord. Dette bør du kunne tilby om du skal ha en sjans:

 • Et nært og oppriktig forhold til Vivienne Westwood (forholdet til meg er av mindre avgjørende karakter).
 • Mye penger, høy delingsevne og enormt lite tid
 • Lav tilstedeværelse, rausthet og åpenhet
 • Mye fyll, mer sex og enda flere orgasmer. Når det passer meg og jeg ikke har noen andre tilgjengelig.
 • Du bør ha en kuk uten å være en kuk
 • Ikketilstedeværende mulighet for å bli følelsesmessig engasjert i meg og mine omgivelser
 • En enda mer ikketilstedeværende mulighet for å noen gang få lyst til å smelle meg på tjukka
 • Utstrakt evne til å pendle mellom leilighetene dine i Paris, New York, Los Angeles og Le Plan-de-la-Tour mens jeg lever et fett liv i huset ditt på Bahamas og vi møtes cirka en gang i året på Tortuga
 • Du bør også ha såpass rikt ordforråd at du kan kommunisere med meg helt uten hjelp fra dyrenavn som pus og høne eller navn på sukkerholdige matvarer fra naturen, som honning, eller titler knytta til kongefamilien.

Dette kan jeg tilby:

Ikke spør hva jeg kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for meg. Og dessuten hva jeg kan gjøre med deg. Hvis jeg likevel må tilby deg noe, kan det være følgende:

 • En kropp du kan henge kjolen på og senere kle kjolen av
 • En 30 meter spasertur sammen med meg i en svært fin kjole
 • Muligheten for å dele min samværsrett med alle de damene du måtte ønske. Faktisk syns jeg det er best hvis du holder deg mest mulig unna, gjerne i Paradis.
 • Mye fyll, mer sex og enda flere blowjobs. Den ene dagen i Tortuga.
 • Ubegrensede muligheter for stillingsendring
 • Muligheten til å få sexlivet ditt bretta ut over denne bloggen i detalj
 • En hormonspiral som jevnlig holdes i tipp topp stand til glede for mange flere enn deg

Har du spørsmål til stillingen eller ønsker å melde din interesse? Ta kontakt med antigirl29@gmail.com Ikke send diamanter, spør Leonardo DiCaprio hvis du lurer på hvorfor. Hvis jeg likevel ikke svarer, er sannsynligheten stor for at du ikke var den rette kandidaten likevel.

Lønn etter avtale og i samsvar med mitt statlige belønningssystem.Men ikke forvent deg morgengave. Du får jo tross alt meg.

98 comments

 1. Sotengelen

  “Du bør også ha såpass rikt ordforråd at du kan kommunisere med meg helt uten hjelp fra dyrenavn som pus og høne eller navn på sukkerholdige matvarer fra naturen, som honning, eller titler knytta til kongefamilien.”

  – Enig!

 2. Cassanders

  hmmmm,
  sjela di du selger….. ?

  …er det slik å forstå at sjela di kan kondenseres til en dags fyll og sex (inkklusive n blowjobs) på Tortuga?
  Nå er jeg (i din målestokk) gammel, og slett ikke rik (allerede der faller jeg igjennom som non-eligable), men “just for the record”: Jeg er ikke riktig sikker på om jeg hadde latt med friste av dette opplegget, selv om jeg hadde hatt de ønskede kvalifikasjonene 🙂

  Cassanders
  In Cod we trust

 3. james

  Der ser du,er ikke bare meg som sier du setter listen for høyt.
  Hvorfor ikke bare gjøre det enkelt.Du tilbyr en super natt med deg i bytte for kjolen.
  Forutsat at det å ligge med deg er en super opplevelse da.
  Her kan du jo kansje trenge noen referanser siden denne kjolen sikkert er veldig dyr

 4. JAMES

  Tjaa prostituere deg virker det da som du alle rede gjør med alle de kravene dine,men ser den med å gifte seg i den kjolen.

 5. Cassanders

  ….men for øvrig,
  du hadde sikkert sett smashing ut i den kjolen 🙂

  Cassanders
  In Cod we trust

 6. Zippo

  “Mye fyll, mer sex og enda flere orgasmer. Når det passer meg og jeg ikke har noen andre tilgjengelig.”
  “Du bør ha en kuk uten å være en kuk.”
  “Ikketilstedeværende mulighet for å bli følelsesmessig engasjert i meg og mine omgivelser”
  “En enda mer ikketilstedeværende mulighet for å noen gang få lyst til å smelle meg på tjukka”

  Hmm… La oss si at jeg, som mann, skrev et like lettlivet blogginnlegg, og henvendte meg på liknene måte til “drømmekvinnen”. Punkt 2 må vel endres: “Du bør ha ei fitte uten å være ei fitte.” Jahh, og punkt 4: “En enda mer ikketilstedeværende mulighet for noen gang få lyst til å bli smelt på tjukka”.

  Dette hadde jo ikke vært særlig sjarmis. Det ville vel heller vakt sterke reaksjoner fra kvinner som følte seg diskriminert. Hvis de gadd å lese det, da. Feminisme, som jeg uten å ville forhåndsdømme deg, aner at du tilslutter deg (på en eller annen måte), fortoner seg i dag blant annet som en eller annen form for “in your face”-aksjon, der en del kvinner nok bygger seg opp et eller annet “moderne kvinne-etos” ved å (på liksom) innta samme materialistiske forhold til det annet kjønn som mennene jo dessverre har gjort i nær og fjern fortid. Vi har sikkert fortjent det, det er ikke rart, og det er forståelig. For meg er innlegget ditt ikke støtende. Jeg føler meg ikke tråkket på tærne, jeg leser det heller som et køddent, kjempemorsomt, og sjarmerende selvutleverende blogginnlegg. Syns bare det er underlig hvordan noen kvinners opprør mot noen veletablerte hersketeknikker fortoner seg som gjenbruk av de samme hersketeknikkene. Kul blogg. Veldig kul blogg. Og innspillet mitt er et innspill, ikke surmuling.

  • Zippo

   Bare så det er sagt: Jeg er ikke av typen som i avmakt kaster betegnelsen “feminist” som et skjellsord i ansiktet på enhver kvinne som har brains og er samfunnsengasjert. Jeg betrakter heller feminist for å betegne en kvinne som gjør en innsats for å kaste lys over kvinners situasjon/rolle i samfunnet. Og det gjør du jo, blant annet i svaret ditt til Lund, der Twitter som humorkanal er emnet.

 7. motorpotet

  PROMP!§ Har vært borte fra siden din ett halvårs tid, og nå har jeg gått glipp av dette! Må gugle (nytt ord?) Vivienne Westwood.