Min sommmer i bilder

Ok, jeg er straks tilbake fra de teknologidøde og klar for å blogge litt meir. Som alle gode bloggforfattere, velger jeg å begynne med å oppsummere sommeren min. I bilder.

Dette var den sommeren alle damer bare kunne glemme å legge ut om hvor enormt mange par sko de har. Halleluja for det. Det eneste som gjaldt, var tross alt gummistøvler, og dem har jeg faktisk to par av. Slå den, Bradshaw.
Jeg har sjelden følt meg mer annerledes, uttafor og spesiell enn denne sommeren. Jeg har tross alt overlevd uten et eneste bitt fra verken flått, monsterflått, fjesing, brennmanet, veps, monsterveps, klegg eller vampyr. Jeg bare…hvaffan er galt med blodet mitt, liksom? Vennligst ikke informer Dagbladet, det er jo dødsflaut.
Som alle gode nordmenn, stakk jeg selvfølgelig til Syden. Det så ikke sånn ut, men vi kan jo late som. I Syden forsøkte jeg så godt jeg kunne å være akkurat som lokalbefolkninga, blant anna ved å bli blakk. Dessuten ble jeg solbrent, feit og rusavhengig. Ferie ftw og takk til Skal Vi Danse-Tor for påfølgende slanketips!
I motsetning til romfolket, har jeg hatt tilgang til do absolutt hele sommeren. Anbefales på det varmeste.
Dessuten har ferien blitt tilbrakt sammen med noe ukjente menn som heller ikke jeg veit navnet på. Takk til dem for følget.
Opptil fleire ganger i sommer har jeg også kledd av meg. Jeg er heilt enig med Sigrid Bonde Tusvik i at det kan være greit, særlig før man dusjer, når man har fremmede på besøk eller når man generelt sett ikke har noe smart å si og derfor må skaffe seg oppmerksomhet på annet vis.
I sommer har jeg også funnet en ny favorittidrett: Pistolskyting. Jeg meiner, sjekk de outfitsa. Som tatt rett ut fra gymtimene mine i 1993. Minus pistolene, som bare er accessories å dø for.
Til tross for overnevnte, har jeg hatt en pasifistisk sommer i år. Jeg har derfor ikke drept en eineste mordersnegle, interiørblogger eller bikiniprodusent. Men nå som det er lov å si hva som helst på blogger uten konsekvenser, er det mulig jeg begynner å oppfordre til litt vold mot Eivind Berge utover høsten.
Jeg har lest litt for lite nyheter, men har fått med meg at Bokdama i dag har en kronikk om BDSM og Fifty Shades i Dagbladet som sier cirka det samme som jeg sa for en måned sida i Aftenposten. Vel og merke har hun en annen hensikt, nemlig å anbefale noen av Cappelens bøker over Gyldendals kommende salgssuksess. Det virker noe panisk av Cappelens markedssjef, så jeg anbefaler heller the real stuff. Her er et bilde til inspirasjon (Ikke at det har så mye med min sommer å gjøre – det nærmeste jeg har kommet pinsel, er ufrivillig avholdenhet. Noe som ikke anbefales).

105 comments

  1. Trulte

    Det er jenta si, det.
    Kjør på ! Både Berge, Interiørdamene og de som kler av seg fortjener det. Jeg orker simpelthen ikke å kle av meg offentlig i tillegg til alt det andre jeg må gjøre både på jobb og i privat hverdagsliv.