Min guide til å bli bedre enn du vanligvis er

Shit, du er kjip, ass. Dritkjip, dritfeit, dritdum og dritteit. Men ikke fortvil. Her er min guide til hvordan du kan bli bedre enn du vanligvis er.

1. Pass på at du ikke har sengemidd

Ta det fra meg. Du vil ikke ha uvedkommende objekter i senga di. Særlig ikke av den sorten som kravler rundt og eter på deg. Men noen ganger kan de ende opp der likevel. Da er gode råd dyre. Skru av varmen, gå inn i et annet rom og ikke kom tilbake før de er vekk.

2. Sjekk om du trenger parterapi

Det er altså lurt å sjekke innimellom. Sikre tegn er at du heller vil ete pølse på Narvesen enn å komme hjem til middag, at du heller vil jobbe enn ha ferie eller at du faktisk syns Fifty Shades of Grey er ei sexy bok. Måten du kan fikse behovet på er å lufte partneren cirka åtte timer i minst femten minus, skifte trekk på partneren ofte eller la være å re opp partneren. Forresten, sorry, her er det mulig jeg blander nummer 1 og nummer 2.

3. Ikke ta smertestillende dagen derpå

Ok, det rådet leste jeg et sted. Og det er u a k t u e l t å følge. Glem det. Et smertestillende dagen derpå, ellers dør du.

4. Ikke utfør en abort

Seriøst, det er sikkert en dritkjip jobb, og den kan noen fra Sverige eller Øst-Europa ta. Den beste måten å ikke utføre en abort på, er å ikke bli fastlege. Andre anbefalte yrker er prest eller ansatt på bensinstasjon.

5. Ikke gi penger til noen som ikke er nøytrale 

Det vil si: Ikke gi bort penger. Du trenger dem sjæl.

6. Ikke gi bort kattunger på TV 2s God Morgen Norge

Da blir alle sure. Ta dem med og skyt dem bak fjøset heller. Mye mer effektivt.

7. Ta tidlig ultralyd

Så kan du avdekke alvorlige misdannelser tidlig og slipper å bruke resten av livet på fruktsyrer,  peeling, dyptpleiende hårkur, puppereduksjon, puppeforstørrelse, laser-lipolyse, sculptra, botox, restylane, detox, vidunderkurer og fem nye måter du kan redusere vekta på.

8. Følg en wellness-bloggers 10 steg til å lykkes

1.Lat som om du er skikkelig feit 2. Ta bilde av at du er skikkelig feit 3. Lat som om du bare spiser gulrøtter med kesam 4. Ta bilde av maten du ikke spiser 5. Ta bilde av ei 1 kilos vekt du har i handa 6. Ta bilde av ei gulrot med kesam 7. Ta bilde av et tomt kjøleskap 8. Hold inn magen, ta bilde i speilet 9. Photoshop 10. Legg ut alle bilder på bloggen dag for dag.

9. Kontroller søtsuget

Søte menn er uanset enten for unge eller for dumme eller begge deler. Her er det viktig å jobbe med den mentale innstillingen, siden det noen ganger kan være vanskelig å skille mellom lyst og sult. Det er tross alt mange og sammensatte grunner til at søtsug oppstår.

10. Dø tidlig hvis du er dame

Da bidrar du positivt til statistikken og gjør en real innsats for at de generasjoner med kvinner som kommer etter deg, kan få en bedre pensjon. Eller noe. En måte du kan gjøre dette på, er å gå til krig mot Mali.

Ser du? Lett å bli bedre. Lykke til!

111 comments

  1. motorpotet

    Forbanna twitter og sosiale media-shait! Jeg som følte at jeg hadde en kul venn i Magnhild bare ved å følge med på denne nettsiden. Må jeg være sosial også nå?