OL minutt for minutt

Tonya_Harding
Tror du dette er den nye dama til Petter Northug? Gjett riktig og vinn en battery galaxy tab.

OL begynte i dag, med kvalifisering i den folkekjære sporten slopestyle. I flere dager har norske media satt fokus på viktige saker som tv-seeing i arbeidstida og politikere som lover å sette fokus på menneskerettigheter mellom lakseruller, akevitt og lusekofter. Det alle landets avisdesker egentlig har brukt tida på, er  å forberede de neste 18 dagers glitrende ordspill for opp- og nedturer. De er foreløpig mentalt forberedt på gull til Svindal (Aksel GULL Svindal), influensaepidemi i deltakerlandsbyen (Atsjo i Sotsji), 223 saker om buksene til curlingsgutta med referanser til norske folkeeventyr, og at den norske hopperen Rune Velta skal falle i bakken (Rune snakker ut: – Jeg Velta).

I mellomtida pøser media ut saker om OL-deltakere som håper å finne formen til OL. Overraskende formtopping av OL-deltakerne, må jeg si.

Resten av OL kommer til å se cirka sånn ut:

OL dag 1:

Håndverkere i Russland jobber på spreng med å få lagt inn vann og strøm på deltakerhotellene. Norske journalister i Russland poster Instagram-bilder av seg sjøl med rare pelshatter. NRK prøver å overbevise seg sjøl om at skisport er best på radio. Språkrådet etterlyser norsk nyord for slopestyle. Kom med det beste forslaget og vinn en battery galaxy tab. Nokon kjem ikkje til å få gå. Noen bryr seg om menneskerettigheter, mens enda flere bryr seg om hva Petter Northug har på brødskiva og under skia. Microsoft Word endrer fortsatt OL til OG LIGNENDE.

OL dag 2:

Seerne raser mot TV2 for reklamepauser. Seerne raser mot TV2 fordi TV2 ikke er NRK.  Norske Twitter-brukere raser på Twitter fordi åpningsseremonien er for russisk, fordi noen snakker rar engelsk, fordi åpningsseremonien ikke er som på Lillehammer, fordi Thor Heyerdahl er død. Norske aviser skriver om at det norske folk raser på Twitter. Gjett fargen på det norske flagget og vinn en battery galaxy tab. Flaggbærer Aksel Lund Svindal får kritikk av min mote-Sonia for å ha brune øyne. Matcher ikke det norske flagget. Terningkast 3.

OL dag 3:

OL er i gang med verdens største idrett, langrenn. Noen kommer til å vinne. Du kan gjette hvem og vinne en battery galaxy tab. Kilder noen kjenner til, sier at Petter Northug dater en blogger/glamourmodell/pokerspiller/noen fra Sverige. Skiskytterkommentatoren til TV2 kommer til å gå bananas på siste stående og si at noen er den fineste/støggeste/trivligste lespa/skisyttern/jenta fra Toten/Lesja/Solheimsdalen. Interesseorganisasjoner for lesper/skiskyttere/jenter raser. Thomas og Harald springer rundt og leker at de konkurrerer med noen venner om noe. Gjett hva og vinn en battery galaxy tab. NRK melder at tv-seerne raser over at hunden i bakken/den innklippa rødreven/de naturlige folka med kubjelle har blitt erstatta med reklamepause. Noen arrangerer rosetog for å få tilbake Arne Scheie som hoppkommentator.

Norge tar gull. Alle blir Norges-venner, lusekoftene flyter, skiskytterjentene lager en klein sang – og alle har glemte homser, reservasjonsrett og smørebua til IOC, mens et lokalkontor i NRK sender direkte fra stua til bestemora til noen som kan komme til å vinne.

OL dag 4-18:

Se OL dag 3

Dagen etter OL:

Norge raser, Olympiatoppen beklager: Det ble bare 42 gull. Gardermoen fylles opp av folk med flagg og sanger skrevet etter konfirmasjonssangrimenormalen, folk i ordførerkjeder og lusekofter. Samt journalister som dekker det hele med påtatt entusiasme. Tannlege advarer mot å bite for mye i medaljer. Ta bilde av ditt beste OL-minne og vinn en battery galaxy tab.

Alle i NRK kommer hjem fra ferie og gjør seg klar til å kommentere NM på ski og later som de er fornøyde med det. Norske arbeidsplasser gjør seg klar til å jobbe igjen, og later som de er fornøyde med det. Og alt som var vondt og trist før OL er nå glemt, og vi gleder oss til Oslo-OL 2022

869 comments