Det sommerbildene egentlig sier

IMG_1976
Se punkt 3 for å forstå dette bildet.

Et bilde sier mer enn tusen ord, hevdes det. Nå til dags kan et bilde også si mye mer enn de 42 hashtagsa det er akkompagnert av. Særlig nå i sommerferien, når internett flommer over av sommerbilder fra folks lykkelige ferieliv. Er du en av dem som sitter på jobb og ikke har ferie, og blir sjukt misunnelig av disse bildene? Vel, slutt med det. Nå skal jeg fortelle deg hva sommerbildene det går 5000 av på hashtagen egentlig betyr.

Bilde 1: Selfie av et sporty par på en fjelltopp, gjerne en høy fjelltopp, gjerne ulastelig antrukket i riktig sportsutstyr, ser gjerne sjukt sporty ut og er ganske pene.

Det bildet egentlig sier: Vi er et veldig sporty par som ikke har noe til felles lenger, bortsett fra at vi liker å nå nye mål og trene og gå på høye fjell. Det er en veldig bra ting å gjøre når vi ikke har noe å snakke om, for vi blir så sjukt andpustne av å gå at vi ikke greier å prate og når vi kommer hjem er vi så utslitte at vi sovner. PS: Vi har slutta å ha sex for lenge siden.

Bilde 2: Nærbilde av smilende par foran Eiffeltårnet

Det bildet egentlig sier: Vi har gnagsår i huet, ræva og på hælene, det var et helvete å komme seg hit fordi det er så jævlig mange turister her, alle prøver å forklare oss veien på fransk og vi kan bare engelsk, vi har ikke spist på altfor lenge og er ganske dehydrerte. Dessuten er det ikke så imponerende å stå ved sida av dette tårnet. Men siden alle tror det er romantisk, inkludert oss sjøl for fem timer siden, smiler vi til kamera.

Bilde 3: Tær på solseng eller håndkle på strand, med vann i forgrunnen

Det bildet sier: Det er fullt på stranda, jeg er overoppheta, kroppen min er bleik, magen er oppblåst av all loffen jeg spiser til frokost, boka jeg har med meg er ganske dårlig, jeg ligger litt vondt og jeg spiste akkurat en alt for lys baguett med solkrem og sand på. Men jeg er i Syden, for faen. Eller, veldig interessant land som er en del av vår sydlige halvkule, for å være mer presis.

Bilde 4: Stemningsfullt bilde av person alene på tur i skogen eller fjellet med 17 hashtager om sjelefred og skogens ro. Gjerne med alvorlig blikk, veldig masse stemning i bakgrunnen og sjukt mange filter i ettertid.

Det bildet egentlig sier: Jeg er veldig mye på tur i skogen fordi forholdet mitt går skikkelig dårlig. Tipper jeg blir skilt før sommeren er over. Men se, et tre!

Bilde 5: Rødvinsglass på gelenderet på hyttebalkongen. Skog/sjø/fjell i kveldslys danner forgrunnen.

Det bildet egentlig sier: Om jeg ikke drikker det siste glasset av denne sure kartongvinen i kveld, får vi aldri kjøpt ny vin. Og om jeg ikke sitter ute på denne verandaen, kommer jeg til å kveles av storfamilien på innsida.

Bilde 6: To lår som kunne sett ut som to grillpølser med medfølgende bildetekst som ber folk gjette hva av de to tinga bildet det viser.

Det bildet egentlig sier: Jeg hadde humor i 2009.

Bilde 7: Smilende voksen og barn på telttur, posta på alle some-kontoene til den voksne.

Det bildet egentlig sier: Jeg har sovet dårlig, jeg har mange myggstikk og jeg har sjukt vondt i ryggen. Men jeg gir barnet mitt gode verdier og er en sjukt bra forelder.

Bilde 8: Hånd som holder opp bok på rundt side 89 med fjell/strand/skog/by eller noe annet som indikerer #sommerlykke eller #ferielykke i forgrunnen, evt bok på terrassebord med duggfriskt hvitvinsglass ved sida av.

Det bildet egentlig sier: Alle sier at denne boka er så sjukt bra og at jeg må lese den og at det er så avslappende å lese, men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke greier å konsentrere meg overhodet. Ihvertfall ikke nå når jeg har lagt ut bilde av boka på Instagram. Hm, har jeg fått noen nye likes?

Bilde 9: Person som spiser softis med strø eller jordbær

Det bildet egentlig sier: Jeg veit da faen hva jeg skal fortelle fra denne sommerferien jeg, men se: Jeg spiser noe sommerlig!

16 comments

 1. manicure

  Hello there! I just want to give you a big thumbs up for your great info you have got here
  on this post. I am coming back to your blog for more soon.

 2. manicure

  With havin so much content do you ever run into any issues
  of plagorism or copyright violation? My site has a lot of completely unique content I’ve either written myself
  or outsourced but it looks like a lot of it is
  popping it up all over the web without my permission. Do you know any ways to help prevent content
  from being stolen? I’d genuinely appreciate it.

 3. check these guys out

  I simply want to mention I’m new to blogging and site-building and honestly savored this blog site. Almost certainly I’m planning to bookmark your site . You certainly come with outstanding articles and reviews. Thanks for sharing your web page.

 4. article source

  Hi there, just got familiar with your blog site through The Big G, and found that it’s very informational. I will take pleasure in if you decide to continue on this idea.

 5. blog link

  I simply hope to tell you that I am new to having a blog and pretty much adored your webpage. Very likely I am prone to store your blog post . You truly have amazing article material. Like it for giving out with us the best domain article

 6. go

  Greetings there, just started to be aware about your post through Search engine, and found that it is genuinely entertaining. I’ll be grateful if you maintain this informative article.

 7. Marcel Heaney

  All absolutely free clipart is created by an identical designer. Nowadays you know the best place to locate totally free clipart, you can save a good deal of Googling! AAA Clipart is a superb site on account of the substantial selection of completely free clipart images available there.

 8. Look At This

  I just need to share it with you that I am new to blogging and really adored your site. Very possible I am prone to save your blog post . You definitely have lovely article blog posts. Appreciate it for share-out with us your main domain report

 9. contractions

  Hiya, I am really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish just about gossips and internet and this is really irritating. A good website with exciting content, this is what I need. Thanks for keeping this site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>