Vil DU ha svenske tilstander på Oslo øst?

NRK har endelig tatt bladet fra munnen og fortalt sannheten: Det er krise på Oslo Øst. Særlig på Grønland. Endelig oppleves det som om lisenspengene brukes til noe relevant. Frognerbeboerne har fått bevist det de alltid har visst, Facebook-høyre gasser seg i lenker, i hvert fall en, som de kan sende hver gang de har behov for å hitle debatten, Raymond Johansen har fått litt å henge fingrene i nå som søppelkrisa endelig er over og partiene har fått noe innenfor bygrensa å snakke om i valgkampen mens Senterpartiet maser om distriktet.

Noen har allerede gått så langt som å si at de frykter svenske tilstander. Men nå kan et nylig nedsatt og ferdig konkludert offentlig utvalg avsløre at det ER svenske tilstander på Oslo Øst allerede.

Vil DU ha svenske tilstander på Oslo øst? Si din mening lenger ned i saken

Under følger en rekke observasjoner fra utvalget, eller såkalte alternative fakta, som konklusjonen bygger på:

  • Det meldes om over 100 gjenger med fantastiske baristaer, bartendere og servitører på utestedene på Oslo Øst etter modell fra Sverige. Utvalget har beregnet at opptil en fjerdedel av alle svenskene på østkanten selger digg mat og enda diggere drikke og at smitteeffekten er stor til andre etniske grupperinger. De bidrar selvfølgelig til utstrakt fedme og alkoholisme siden de har gjort Oslos uteliv greit igjen og vi nordmenn nå er ute hele tida.
  • Utvalget har sikre kilder på at klesbutikkene på Oslo øst er tatt over av den svenske mafiaen, en gruppering som kjennetegnes av offensivt fokus på service, utvalg og respekt for mennesker i alle klesstørrelser. Dette skaper store utfordringer for den norske klesbransjen, som lenge har satset alle sine penger på dyre klær i størrelse 34 som folk bør trygle om å få lov til å prøve.
  • Utvalget har også sikre kilder på at svenske menn er bra i senga, og forskning viser at dette IKKE har smitteeffekt. Det skal dog understrekes at Asle Toje og Kjetil Rolness tar dissens på akkurat dette punktet, godt støtta av halve redaksjonen til Minerva. Flere av kildene mener uansett at påstanden er ødeleggende for omdømmet til ekte norske menn, som er i ferd med å utvannes.
  • Det har vist seg at områder med høy konsentrasjon av svensker korrelerer med høy konsentrasjon av menn med bra klesstil. Her er utvalget delt i sin oppfatning. Noen setter pris på det, andre føler på presset til å lese MinMote i arbeidstida. Asle Toje tar dissens på hele observasjonen og påpeker at norske menn ikke bør oppfordres til å dekke seg til.
  • Utvalget ser at svært mange på Oslo øst har adaptert den svenske måten å pushe varer og tjenester på. En del har til og med begynt å bli gründere og opprette suksessfulle teknologiselskaper og/eller utesteder. Dette er ikke noe den norske regjeringen har rukket å få noen langsiktig strategi for, derfor er det svært truende for samfunnet at det skjer i undergrunnen.
  • I motsetning til hva utvalget tidligere har antatt, viser det seg at svenske skiløpere verken tar doping eller kjører i fylla. Om dette sprer seg til Norge, vil det være et stort problem for norske medier, som mister muligheten til å skrive klikkfremmende saker med bilder av blondiser av begge kjønn med pulesveis og gråtkvalt blikk. Noen kommer til å gå konk, og utvalget er tilbøyelig til å skylde på svenskene.
  • En annen overraskende observasjon er at svenske tendenser kan føre til at vi får et folkelig, hyggelig og reflektert kronprinspar. Dette ønsker ikke utvalget, da vi også går inn for republikk. Klassekampen tar dissens, for de vil på slottsmiddag.
  • De svenske tilstandene har også ført til et bredt utvalg billig kjøtt og sprit. Eller forresten, det kan bare være utvalget som har misforstått noe Raymond Johansen sa.

Jeg har flere ting å komme med i denne saken, men da må du betale 49 kroner i måneden og jeg må drikke et par Jägermeister først. I mellomtiden kan du si din mening under, så utvalget kan si seg fornøyd med godt gjennomført høringsrunde

Si din mening her:

Comments are closed.