Om Magnhild

Magnhild er den fiktive karakteren til Guri Idsø Viken og Inger Johanne Sæterbakk. Hun er bittelitt over 30, singel, sur og glad i partysvensker og har blogget i mange år på denne siden, nå mye sjeldnere enn før. Hun er også hovedperson i romanen “Magnhild. En roman om sex, fyll og offentlig forvaltning“, som er en slags Bjørnson fanfiction som ble gitt ut på Aschehoug 2013. Og så jobber hun hardt for å overleve i bok nummer 2, som kommer så fort forfatterne har fått somla seg til å skrive den ferdig.

Nils Arne Eggen har egentlig formulert det som trengs å sies om denne bloggen: “”Når du sier så mye som jeg gjør, så stemmer det ikke alltid”. Vi lar herved Magnhild snakke for seg selv og tar selvfølgelig avstand til det meste, som Espen Teigen ville sagt.

Har du nå et påtrengende behov for å kontakte Magnhild? Skriv en epost til antigirl29@gmail.com. Det kan hende hun svarer. Dessuten kan du følge henne på twitter.com/antibloggeren og du kan kjøpe boka ved å sende en epost til nevnte adresse.

1,274 comments

 1. Black diamond

  Kjempefin blogg, den beste, du skriver motsatt av det som er vanlige her inne blant motebloggere.
  dvs dill og dall og oppskrytthet
  Du er singel, det er fint, fior da kan jeg spandere en kveld på deg ute.

 2. warijar

  Original blogg som falt i smak. Men Don Draper og bourbon blir litt… vel.. tja.. På den annen side; Kanskje hjemmebrent og småkaker likevel ikke fungerer så bra heller..

 3. Chihiro

  Herregud så herlig å dumpe borti bloggen din! Er så enig så enig i ALT du skriver – skal fortsette å kike innom her når jeg får sukkerspinn-overdose, x-faktor-noia og nok av Tone Hemma Åberget

  • Stefan

   Den barten er vel Madonna sin tror jeg. Flott blogg, føler at jeg ramblet inn her og kommer ikke ut igjen. Lykke til videre, du finner også garantert en samboer. Tålmodighet lønner seg..

 4. yoyoyos

  Påspandert øl?? Hadde inntrykk av at du var feminist. Men bare når det passer deg, ikke sant? 😉

  Du vil nok forbli singel en god stund framover. Ingen mann med respekt for seg selv vil ta i deg med en ildtang, selv om mange sikkert tenner på bart.

 5. antigirl29

  Jeg må innrømme at jeg ikke fikk så innmari lyst til å ligge med deg heller. Mer usexy hjerne skal man lete lenge etter.
  Jeg elsker gratis øl no matter what. Anser det som en del av min feministiske ideologi.

  Koz Mag

 6. anti dame bart

  skulle hilse fra lillebror på 16 og si han var virkelig misunnelig på barten din!! he he

  en wannabe feminist som egentlig kun kopierer andres dumme meninger og utgir de for og være sine da det ikke sviver mer oppi toppen på burde ikke hatt en blogg vettu…

  makan og mye dumme ting man skal lage “sak” ut av bare for det man ikke har noe liv m verdier har jeg ikke sett før!!

 7. antigirl29

  Sant det. Jeg tror jeg identifiserer meg mer med Madonnas bart enn trønderbart, men skal vurdere det om vi kutter ut skinnvesten.

  Men nå har jeg visst ikke noe liv med verdier, så hvem vet hva jeg finner på i morgen.

 8. Oslobob 32

  Stiller du med bart og giraffsko, tar jeg med resten (Unge, VW passat, hus, båt, hytte, bikkje, stressende karrierejag og hele samleboksen til Madonna)

 9. mari

  Liker bloggen din! Hadde faktisk planer om å lage en antiblogg selv, men når trenger jeg heldigvis ikke det:-) Irriterer meg over mye av det samme, og kanskje spesielt over mennesker som bruker tid, ressurser og sosiale medier på å fremstille seg selv som overlykkelige bollebakende supermennesker. Carpe diem my ass! Forøvrig ville jeg nok fokusert mindre på puling (samboer og barn så tidvis laaang tørke). Liker barten- det bi itj nå fart uten bart, som vi sier i Trøndelag. Stå på!

 10. antigirl29

  Tusen takk for det, nå ble jeg glad her. Jeg syns du skal lage den bloggen, jeg. Vi trenger flere antiblogger. Og ikke minst så trenger vi noen som kan fortelle om den derre tørka, som jeg tror mange i forhold opplever, få innrømmer og mange trenger å høre at andre opplever! Jeg skal i hvert fall lese den!

  • mari

   he he.. Ja det slo meg i samme sekund som jeg skrev det. På tide at noen faktisk forteller om samlivet slik det faktisk er- til tider et tørkehelvete og bare mas og krangling om småting. Er imidlertid ingen forteller som jeg tenker man kanskje må være for å drive med dette. Noen andre får støtte deg aktivt i en slik antibloggbeveglse, jeg forholder meg nok passiv enn så lenge. Liker deg jeg, det er noe Elin Brodinsk over deg- karakterene hennes. Jeg vet ikke om du tar det som et kompliment, men det var ment som et.

 11. antigirl29

  Hehe, ok. Håper du skifter mening, da. Men ellers kan du gjerne være min informant – jeg trenger litt mer kunnskap om temaet forhold som varer lenger enn et par måneder, merker jeg. Men jeg forsøker å sette spørsmål ved dette samlivet og den oppskrytte idyllen. Det er vel pluss og minus med alle samlivsformer – eller manglende som sådan.

 12. Gunnar

  Hahaha priceless… dette er en forvrengt polvott av en mann som har mistet seg selv en gang som utspiller sitt patetiske liv på nett som en kvinne på en blogg…. herregud

 13. Ingvild

  Denne bloggen var fin, du! Ikke så mye tid til å lese nå (fredag kveld, jeez, I have a life) men du er lagt til i Google Reader og jeg popper innom en annen gang. HERLIG!

 14. Elin

  fortsett med bloggingen. jeg trenger et oppfriskende innlegg i min traurige hverdag. du skriver knallbra uansett tema , jeg er meget imponert. tror du setter ord på mye av det som folk føler……….. under sitt håpefulle perfekte ytre

 15. Julenissen667

  Synes du skriver mye vittig i denne bloggen din, det er nok å ta av fra nyhetsmediene i dag. Men det er jo ganske lett å rakke ned på ting da. Vi er neppe enige i akkurat hva som bør rakkes mest ned på, men jeg kan jo sette pris på dine små morsomme mørke humorbiter likevel, misfornøyd single 29 åring som jeg er 😛

 16. Elizabeth

  For en fantastisk blogg! Første gang inne på bloggen din idag og kjenner den gjorde meg faktisk litt lykkelig! Selv om det ordet irriterer deg grenseløst! 😉 Denne bloggen skal definitivt leses ofte og hver eneste gang jeg føler for å sparke verden i ræven! Akkurat begynt blogge selv og du gremmes vel over tittelen min på bloggen, men jeg er faktisk ganske lykkelig altså.. Er jo så innmari mange dumme mennesker ute i verden som gjør at mitt liv ser så mye bedre ut! Og langvarige forhold inneholder masse dritt og tåpelige krangler som man kan bli gal av! Ingen dans på roser eller leve i rosa skyer hvert sekund. (De som påstår det lyver!) Kan gjerne gi deg noen tips om hvordan man holder ut? hehe.

 17. Rino

  Stor sans for bloggen din. Kjappe observasjoner og “tenke sjæl”, gjerne uten filter og tenke fra andre vinkler, om du skjønner, og det gjør du nok, er forfriskende bra.

 18. antigirl29

  Tusen takk, det er veldig hyggelig å høre, spesielt fra en avis jeg er glad i. Jeg forsøker så godt jeg kan å tilby alternative innfallsvinkler. Vi er tross alt en del, både bloggere og damer, som ikke er rosa i huet, og som også fortjener å bli hørt.

 19. Lillian

  Hm… Dette var rar lesning. Bortsett fra noen få saker som utpekte seg som interessant så er resten litt sånn ‘jeg må skrive NOE her men jeg vet da f..n om jeg bryr meg egentlig…’ Folk må få lov til å ha sine meninger uansett tenker jeg. Man trenger ikke drite de ut for det. Og ekteskap med mann og barn? Den tid kommer dersom det er det DU velger. Og hvordan det blir er også ditt valg. Så nyt heller tiden med å være med deg selv og kjenne deg selv, fordi den du er nå vil alltid forandre seg framover. Og med unger og mann, så kan det hende at du får sjokk når du innser at du ikke lenger vet hvem du er.. Og istedet for å være anti- kanskje du heller vil være jatakkdetviljegha- 😉

 20. antigirl29

  Jeg kjenner meg selv, ellers takk. Men det er jo fint at alle ønsker å påpeke at livet mitt blir bra først når jeg får mann og barn. Gjenspeiler samfunnet, kan man si. Og det er kanskje lov å være kritisk?

 21. Lillian

  Rart med den mølja der med å møte en mann og happy ever after… Gikk i den fella selv og da ønsket jeg at noen hadde hatt en opplysningssamtale med meg om hvordan livet egentlig var.. Når det finnes statlige hefter om hvordan stelle ditt barn, hvorfor fins det ikke lignende ala hvordan stelle deg selv og ekteskapet feks? Det var tanker jeg satt att med da ting begynte å gå i oppløsning. Så jeg er litt antiekteskap.. Men ønsker alle lykke til med sine. Du også.

 22. Hater ikke

  Religion… pure bul—. Hvorfor skal man tro på Gud/Julenissen når man vet at jorden har blitt til på sine måter, hvordan ting har kommet til liv, og andre ting. Hvem bryr seg om hva som skjer videre i livet… det kan bare gud vite…. – lol , han gidder ikke å svare meg.

 23. vidar

  hei ! det er flott at noen er litt negative, livet er ingen dans på røde roser, men mere som en nervepirende tur i naturen i det øyeblikket du oppdager ett skilt det står MINE FELT på

 24. Vidar

  Det var da som bare f….. Nå fikk du meg til å bese blogg innleggene dine også! Jeg må innrømme at jeg måtte smile av flere av dine innlegg, selv om jeg egentlig har lyst til å drikke meg så drita at jeg glemmer at jeg faktisk har lest dette her. Føler meg nesten på nivå med kontaktsøkende og kjærlighetskåte stuter som har gått for lenge uten å få sjekket opp et skikkelig kvinnfolk. Det blir vel Match.com og Møteplassen for meg også snart. I am DOOOOMED 🙁
  Dessuten er jeg 42 og snart skilt…….. hørte jeg noen si desperat mannsgris?
  By the way: Single og fornøyd? Drømmemann? Det er noe som kun eksisterer i en fantasiverden. Unger? Hjelp (du kan låne mine)! Ut og reis, heller! Opplev verden og se deg rundt. Fantastisk mye fint å oppleve. Det er håp for oss alle 🙂

 25. who cares

  Gratulerer med loggen din. Jeg bruker vanligvis ikke tid til å lese blogger, men du skriver på en så drittkul, smart og slagkraftig måte at jeg bare ble hengende fast etter å ha stukket innom. Litt flaks (for meg) at VG-nett oppdaget deg. Også ser jeg at du tar negative og idiotiske kommentarer med knusende ro og attpåtil med mesterlige replikker der du mener det er kanskje noe vits i det….Og barten din. Den rimer godt med din modige og treffsikkre personlighet. Du er jamen rå og nesten farlig attraktiv på godt og vondt.

 26. Helen

  Herlig at ingen kjenner igjen munnen til Madonna med sin akk så småsjarmerende tannstilling OG bart 😉
  Takk for herlige blogger! Høydepunkt i hverdagen 😉

 27. Frostboy

  Dumpet innom bloggen din ved en tilfeldighet i dag. Morsommere “dump” har jeg ikke hatt på lenge. “Likestillingsprisen for popen” var fornøyelig lesing! Du har fått en ny tilhenger:)

  …dessuten spanderer jeg gjerne en øl eller tre, no strings attached what so ever. Så lenge du er like verbal live som i bloggen din:)

  Tjobing!

 28. Stuntgirl

  Kom muligens litt sent inn her, men takk for morsom blogg! 😀 Har akkurat i det siste gått og tygget på en lignende ide, og hva er da mer naturlig enn at en venninne tipset meg om
  denne! 🙂
  Kostelig hvordan enkelte menn på en så vidunderlig tydelig måte understreker poengene dine!
  Tenkte på det med barten; det finnes jo et uttrykk som heter “Ja, DET var en mann med hår på brystet!” Tenk så kult hvis det var noe som het; “Ja, DET var ei dame med bart på overleppa!” Det er jo ikke nødvendigvis alle som synes det er stilig med hår på brystet heller? 😉

 29. Bente

  Orker ikke hive meg på all lovprisingen..men leser bloggen din,og liker den. Har vært på en runde i forskjellige blogger,og finner at det ikke bare er du som ikke er lykkelig babymamma..eller bollebaker! ..og du …det er ikke noe galt med Madonna,er det? Ikke bart heller.

  • antigirl29

   Absolutt ikke noe galt med Madonna. Kanskje særlig siden hun har bart. Jeg forsøkte å spare en stund for å prøve å ligne på henne, men ga litt opp prosjektet. Hun er nok tøffere enn meg.

 30. Kjersti

  Tusen takk for at du skriver antiblogg! I bloggmylderet er det mange som etter min mening er for rosa eller for sinte, men din er akkurat passe. Morsom blogg og god underholdning. Og du har forresten et fantastisk fint profilbilde.

 31. Pingback: Ukens Bloggere « Miss Jackson
 32. Sara

  Jeg pleier ikke å lese VG,men i dag har jeg en lat dag ( ja i følge rosa bloggene skulle jeg da brukt tiden på hår,sminke, negler og bakt noen boller eller kaker ) men det er mye bedre å slenge seg på sofaen etter en hard uke når man først har fri og lade opp til helgen. Dette gjorde da at jeg forvillet meg inn i mange dritt aviser som jeg egentlig har lovet meg selv å styre unna.Men inni all dritten var jeg glad jeg fant bloggen din. Jeg er nå avhengig!! Jeg kunne ikke vært mer enig i alt du skriver.

 33. Goon79

  Mye spenn tjenerr’u på denna bloggen? Trenger du en pimp? Jeg er av den snille typen.
  Du får beholde 35% sjæl. Resten går til management expenses. Bra konsept.

 34. Halim

  Knallfeit blogg. Lett og ledig folkelig språk, sånn at også vi fra Grønlandsghettoen henger med 🙂
  Dessuten tar du opp temaer som de rumenske tiggerne f.eks. som provoserer “rosablogg eliten”. Det digger jeg!
  Keep it up, Braveheart. Og siden du er antiblogger og heter antigirl, så ser jeg meg nødt til å anbefale antihumorboka Krutt-Kim. Kan være midt i blinken for deg, eller way outta here. Den er ihvertfall ikke noen mellomting, og langt fra mainstream.
  Hasta la proxima.

 35. Romar

  Flott blogg. Har sans for helhetsinntrykket – og samfunnsengasjementet. Snubla innom her via fjesbokaksjonen “Jeg skal si fra” – hvor innlegget ditt “om å rydde mennesker” dukka opp i dag. Så jeg gjorde noen forsøk på å rydde litt i kommentarfeltet, uten at jeg tror det hjalp så veldig mye. Kanskje det bidro til et bittelitt mer balansert inntrykk. Man kan jo alltids håpe. Fortsett å engasjere deg, fortsett å blogge – ditt engasjement engasjerer andre.

 36. Tor_O

  Glad for å lese bloggen din, glad for at du står opp for Romfolket. Leit er det derimot å se hvor mange mennesker det finnes i Norge, uten hjerne, uten empati, uten historie og forståelse av deres kultur, men med skrivekløe…

  Flott gjort!!!

  Tor

 37. Shazzula

  Flott blogg! Det er ytterst få blogger jeg faktisk har sansen for, ettersom de fleste menneskene som tyter på internetten er fulle av drit og sukkerspinn, men din er bra. Ærlig og mer oppegående enn gjennomsnittet, gratulerer!

 38. Linn

  Ja, for å ha det sagt så digga eg antibloggen din =) Det e så herlig med folk som du, som tør å ytre litt ærlighet og sette ting på spissen innimellom. Man kan -faktisk- bli ganske deppa av all superpositiviteten og forherligelse av dittogdatt som råda generelt på facebook og i bloggverdenen. Derfor e det befriende å stikke nesen innom her iblant;) Og ikkje la bedrevitera fortelle deg korleis din blogg skal være, såg noken eksempel på dei ovenfor her..Blæh. Ikkje akkurat noke å bry seg med. Nei, cred til deg som tør å sei ting rett fra levra! Eg kan godt identifisere meg både med bloggen din og barten til Madonna, ohyeah

 39. Hilde

  Skryt er bra: her kommer min dose. Syns du skriver bra og er stort sett enig, sjøl om det strengt tatt ikke er nødvendig. Ja, å være enig altså. For eksempel så liker jeg han Høyre-Torbjørn svært godt for han sier stort sett fornuftige ting hver gang han åpner kjeften eller skriver noe, men jeg er ikke enig i politikken.

  [Advarsel! Nå kommer feminismekortet!] Befriende med flere kvinnelige forbilder her på nettet. Holdt på å gå på veggene av cupcakes og fine vintageting som bare er fine fordi de er gamle og stygge. Sikkert godt med cupcakes altså, men får litt angst av ting som skal være så fryktelig trendy. Og så er de i pastell! PASTELL!

  Nei, fortsett med å bidra til at smilebåndet mitt trekker seg oppover på helt vanlig triste grå solskinnsdager. Jeg får tro på kvinnemenneskeheten igjen.

 40. Nowhere Man

  ADVARSEL! Keep out, – Magnhild-dama had sort belte i moderering (i.e. sletting) av debattinnlegg, – etter tilsynelatende halvårsenheter i faget hos Aftenposten, Dagbladet og VG, samt noen flere av de gusjerødgrønne ‘se & hør’-dronene.

  Hos denne antibloggeren og antidemokraten tillates k u n smiskepjatt og femirør. Du er hermed advart.

 41. Jorunn

  Jeg må innrømme at jeg syntes bloggen din virker negativ.
  Skal det være en slags prostest mot at andre blogger om ting som ikke interesserer deg? Vi er jo ikke alle like, og det er faktisk de som elsker å lage mat, og derfor gjerne vil dele dette med andre…
  Jeg blogger om håndarbeid, for det er min store hobby… Og takket være bloggen min har jeg funnet mange venner med samme interesse “der ute” på nettet, og det gleder meg. Skal jeg da kritiseres for dette fordi enkelte (som deg) ikke deler min interesse?
  La da folk få blogge om hva de vil uten å irritere deg. Kanskje du lettere fant en mann om du var litt mer positiv…?

  • antigirl29

   Men å trashe meg, det er fint? Men altså, det er sikkert stor sjans for at jeg finner en skikkelig drømmemann hvis jeg legger håndarbeidet mitt og maten min på nett. Litt fingerhekling og ravioli med ost og femten smileys, det blir min neste post. Så blir jeg hastegift med en odelsgutt og så trenger jeg intet mer i livet mitt. Og så snakkes vi aldri mer.

 42. Annelie

  I am rewarding you the Reality Blog Award for sharing your experiences being a Anditblogger in a personal, inspirering, upright, kikkass way with a spire of humor. Reading your blog give the reader both knowledge and insight.

  The Reality Blog Awards

  Hi Magnhild!

  Because of the essence of true beauty, sharp reality and awesome humour that your blog brings into the world, I’ve nominated it for the Reality Blog Award, and guess what? You have won! Congratulations!

  The rules that accompany this award:
  • This award is given by real people to real people writing blogs that is real special in the way stated in the Award Logo.
  • show appreciation of the blogger who nominated you and link back to them in your post;
  • add the award logo to your blog;
  • share 7 things about yourself;
  • nominate 5 – 10 or more bloggers you admire;
  • contact your chosen bloggers to let them know.

  Visit here to collect your award and read what I wrote about you and your awesome contributions to our world:
  http://anneliemolin.wordpress.com/category/awards/

  Pay it forward.

  Kind regards
  Annelie

 43. Koko

  Hei. Kult at du blogger mot bloggere. Fant denne siden da jeg skulle kikke på bind. Og ja tøybind er nok noe herk… Men du har kanskje ikke tenkt på at folk kan være allergiske mot kjemikaliene som bind og bleier faktisk er proppfulle av? Selv brukte jeg tøybleier som liten og vurderer nå 18 år senere å sjekke ut tøybind i og med at vanlige bind rett og slett klør 😉 så for min del er det fantastisk at tøybind finnes! Ville bare informere at vi og finnes 😉

 44. Stine

  Hey antigirl! Jeg liker bloggen din veldig godt og har fulgt med en stund! Synes du skriver veldig unerholdende. Kanskje du har lyst til å ta en titt på bloggen min hvis du har tid? http://www.sosialerom.no skriver mye om urett, rasisme, feminisme, diskriminering og ting som irriterer og inspirer meg. Godt nyttår, ønsker det et godt bloggår i 2015. Stine

 45. Line Martine

  Hei! Er akkurat ferdig med å lese boka de, å syns den var utrolig kul! Lengter etter å lese mere, så lurte på om det kommer flere bøker? (Håper det)

Post a comment