Om Magnhild

Magnhild er den fiktive karakteren til Guri Idsø Viken og Inger Johanne Sæterbakk. Hun er bittelitt over 30, singel, sur og glad i partysvensker og har blogget i mange år på denne siden, nå mye sjeldnere enn før. Hun er også hovedperson i romanen “Magnhild. En roman om sex, fyll og offentlig forvaltning“, som er en slags Bjørnson fanfiction som ble gitt ut på Aschehoug 2013. Og så jobber hun hardt for å overleve i bok nummer 2, som kommer så fort forfatterne har fått somla seg til å skrive den ferdig.

Nils Arne Eggen har egentlig formulert det som trengs å sies om denne bloggen: “”Når du sier så mye som jeg gjør, så stemmer det ikke alltid”. Vi lar herved Magnhild snakke for seg selv og tar selvfølgelig avstand til det meste, som Espen Teigen ville sagt.

Har du nå et påtrengende behov for å kontakte Magnhild? Skriv en epost til antigirl29@gmail.com. Det kan hende hun svarer. Dessuten kan du følge henne på twitter.com/antibloggeren og du kan kjøpe boka ved å sende en epost til nevnte adresse.