Personvern

Bloggen min, www.antibloggeren.com bruker som de fleste andre nettsider loggfiler som samler informasjon som inkluderer IP-adresser, type nettleser, operativsystem, hvor den besøkende kommer fra samt tid og dato for besøk.

antibloggeren.com benytter seg også av informasjonskapsler (cookies) som blir lagret lokalt på din datamaskin. Disse kan lagre valg og annet som for eksempel “husk meg”-funksjoner i kommentarfelt og lignende.

Tredjepartsleverandører bruker informasjonskapsler for å vise annonser som er basert på dine tidligere besøk på nettstedet. DART-informasjonskapseler brukes til Google AdSense-annonser, og lar Google og deres samarbeidspartnere vise annonser som er basert på dine besøk på denne og/eller andre nettsider. Du kan velge bort disse DART-informasjonkapselene ved å få til http://www.google.no/privacy/ads/. Du kan eventuelt velge bort enkelte tredjepartsleverandører på http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp. Annonsører også registrere informasjon om datamaskinen din for å beregne effektiviteten til reklamekampanjer eller tilpasse annonser som vises.

Antibloggeren.com har ingen tilgang til informasjonen i informasjonskapselene.
Du kan når som helst slå av bruk av informasjonskapsler i nettleseren din.

Post a comment